Youtube Videoblogs sfeerimpressies uitvaartlocaties

Vandaag de dag is het mooi dat ik naast het verhaal dat ik in allerlei media vertel over mijn persoonlijke aanpak van een hedendaagse uitvaart, ook de mogelijkheid heb om beelden te laten zien van locaties waar bijvoorbeeld 24 uurs opbaring in familiekamers, condoleance, herinneringsbijeenkomsten of uitvaartplechtigheden mogelijk zijn.

Zoals je van mij mag verwachten kies ik daarbij regelmatig voor de niet traditionele locaties en ga vaak ook niet naar de aula van het crematorium of de grotere uitvaartcentra. Ook al is de naam Hof Uitvaart&Zorg zo logisch te verbinden aan landgoed ‘Hof te Boekelo’, ook op veel andere prachtige locaties in Twente zijn er mogelijkheden om een plechtigheid of herinneringsbijeenkomst te organiseren. Van een aantal van die locaties heb ik inmiddels op mijn eigen Youtubekanaal korte videoblogs gemaakt om een impressie te geven van die locaties. (klik op de link)

 

Omdat ik nog niet alle locaties die ik in de afgelopen jaren gebruikt heb in beeld heb gebracht, zullen die in het komende jaar volgen. Ook ga ik vast weer nieuwe locaties ontdekken en die wil ik graag weer delen. Neem daarom een abonnement op mijn Youtubekanaal (onder het filmpje staat een button ‘abonneren’).

Misschien ook de moeite waard om te bekijken zijn de volgende filmpjes over het ontstaan van Hof Uitvaart@Zorg en een impressie van een uitvaart met rouwkoets in Boekelo: