Inspiratie op locatie

Waar organiseer je een uitvaart?

Is het niet heel logisch dat niet alleen de invulling maar ook de locatie van een afscheidsbijeenkomst past bij het léven van de overledene én alle naasten en geliefden die afscheid van haar of hem gaan nemen? Ik durf het niet als stelling te schrijven maar je mag het zeker zo lezen…

Wat mij betreft is een wat meer ‘standaard’ locatie – zoals een crematorium of kerk – in lang niet alle gevallen de meest uitgelezen plek om goed afscheid van iemand te nemen. Vooral omdat ik denk dat ook het ‘vieren’ van het leven wat voorbij is een wezenlijk onderdeel mag zijn van de troost die zo nodig is als alles straks weer ‘stil’ is. Tranen van verdriet en lachen om die prachtige anekdotes…het mag allemaal en hoe mooi is het dan om dat op een locatie te beleven die past?

We hebben eigenlijk door heel Nederland al mooie afscheids- bijeenkomsten georganiseerd – binnen of buiten, overdag of ‘s avonds – op plekken zoals hierboven omschreven maar er zijn in Twente talloze locaties die ik zeer regelmatig huur om een afscheid ‘op maat’ te organiseren. Ik zal er een paar noemen maar weet dat dit slecht een kleine opsomming is. We kunnen immers overal een uitvaart organiseren!

Heb je een vraag over – of een suggestie voor een locatie?
Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel me. We zoeken samen naar mogelijkheden of andere locaties.