Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
19 berichten.
Jolinda Evers uit Delden heeft geschreven op 24 november 2020 om 15:18:
Lieve karen,

Wat waren wij allen onder de indruk, hoe jij het afscheid van de man van mijn moeder hebt geregeld! Top! Je stond overal voor open en luisterde aandachtig naar de wensen van een ieder.
Het uiteindelijke afscheid was heel bijzonder, met name door de locatie en alle extraโ€™s van jou!
Hierdoor hebben we hem ondanks de โ€œcorona-periodeโ€ een heel mooi en bijzonder afscheid kunnen geven. Ik heb je hier persoonlijk voor bedankt, maar er helemaal niet aan gedacht om een recensie op jouw site te schrijven. (En zelf ben je te bescheiden om hier naar te vragen)
3 maanden later overleed mijn broer plotseling en natuurlijk wilden wij jou weer graag om de uitvaart te regelen. Helaas was jij bezet, maar adviseerde ons een collega. Hij is niet jou, maar hij heeft deze uitvaart voor het gezin van mijn broer perfect geregeld.
Ondertussen kreeg ik appjes van jou, om jouw medeleven en jouw betrokkenheid te betuigen. Mochten wij vragen hebben, konden we altijd bij jou terecht. Super! En nogmaals bedankt voor alles!
Familie Read uit Enschede heeft geschreven op 5 januari 2020 om 21:05:
Iedereen was onder de indruk van het afscheidsfeest dat jij en jouw team organiseerden in de Lutte! Heel hartelijk dank!!! Hoe had ik jouw gevonden...vroegen ze. Van alle mogelijke uitvaart diensten waarover ik had gelezen (onbewust?) in de laatste weken had ik alleen 'de vrouw uit Boekelo' in mijn gedachten. En dan kom jij met die groene jas aan de deur...love at first sight! Er zijn mensen met meer geld dan smaak. Bij mij is het andersom, maar het maakt het leven meer interessant en boeiend en het leven waard.
Simone Damhof-Wienk uit Borne heeft geschreven op 6 juni 2019 om 11:57:
Tja ... wat schrijf je dan in zo'n vakje voor je op het scherm. Eigenlijk heb je een flatscreen nodig. Want er gebeurt zoveel in een gezin als er een gezinslid overlijdt, dat past nooit in dit 'hokje'. Niet te beschrijven.

En dan komt Karen binnen 's avonds laat en die neemt geruisloos de regie over. Schat de situatie in en regelt wat er geregeld moet worden. 's Ochtends vroeg stromen de apps binnen met de voorstellen en zo ineens regel je samen een bijzondere uitvaart. Een uitvaart die alles 'ademde' van ons gezin en onze overleden vader. Een lokatie die hijzelf uitgezocht zou hebben, bloemen die net zo kleurrijk en uitbundig waren als zijn karakter, een 'lekkere bak koffie' en eten dat hij nooit kon weerstaan.

Karen, wat waren wij blij met jou om ons heen deze periode! Heerlijk met ons aan de grote tafel met je laptop tussen onze oude foto-albums en herinneringen. Wat heb je er een sfeervolle, serene en respectvolle uitvaart van weten te maken. Wat kijken we goed terug op het afscheid van onze vader. Eigenlijk overtrof je best wel de verwachtingen.

Nu moeten we wennen aan het 'gemis', de oorverdovende stilte, maar het mooie afscheid maakt dit iets minder moeilijk denken we.
Esther uit Borne heeft geschreven op 14 december 2018 om 18:47:
We willen je heel hartelijk danken voor je geweldige steun, je aanwezigheid en alles wat je voor mijn vader, broers en familie hebt gedaan Karen. Je blijft voor altijd verbonden aan het mooie afscheid van onze lieve moeder...
Familie van Deventer uit Ambt Delden heeft geschreven op 13 mei 2018 om 19:43:
Mijn moeder wilde het heel klein, het afscheid van mijn vader. Een zeer besloten kring, dat stond voorop. Bij het bezoek van Karen bij ons thuis werd er veel duidelijk, ook wat er allemaal mogelijk is in deze tijdโ€ฆ afscheid hoeft niet per se in een crematorium.

Karen gaf ons voorzichtig maar toch met overtuiging verschillende mogelijkheden die juist zo typisch bij mijn vader en moeder pasten, dat had zij heel goed ingeschat. Zij zag de boerderij waarin zij leefden, buiten in de natuur, zoโ€™n setting moest het zijnโ€ฆ zo belandden wij in Erve Beversborg in de Lutte. Puur en natuur, zo passend bij mijn vader en een fijne plek voor een afscheid.
Wij vertrouwden volledig op de ervaring en het inzicht van Karen, gelukkig maar, fantastisch afscheid werd het, zo sfeervol werd de Erve omgebouwd tot een unieke en warme afscheidslokatie. Wij kregen veel tijd en ruimte, Karen pakte erg goed op wat wij voelden en bedoelden, we konden onder het genot van een overheerlijke lunch in alle rust napraten, geheel zoals mijn moeder het wilde.

Een streven naar perfectie, tot in details, dat kenmerkt Karen, en de tijd die ze voor je vrijmaakt, meedenkt en meedoet, naast je staat. Ik voelde me gesteund door Karen in een moeilijk proces, zo fijn iemand die precies aanvoelt wat nodig of wenselijk isโ€ฆ

Diepe indruk op mij maakte ook het respect waarmee Karen ons feitelijke afscheid van mijn vader organiseerde, respect voor mijn vader, lopend in de vrieskou voor de rouwauto het bos uit, en dan een diepe buiging voor mijn vaderโ€ฆ bijzonder noem ik dat, warmte straalde ervanuit, zo voelden wij dat ook, fijn is dat, mooi ook. Een crematorium hebben wij dan ook niet gezien, wij bewaren sfeervolle herinneringen aan een bijzonder afscheid van onze vader op een bijzondere locatie.
Siebren Hoogerwerf uit Almelo heeft geschreven op 16 december 2017 om 20:21:
Omdat ik het anders wilde dan anders, omdat geen mens hetzelfde is en ik voor mijn schoonvader geen standaard uitvaart wilde, werd Karin Hof me aangeraden door de verpleegkundigen uit het verzorgingshuis van mijn schoonvader. Wat zijn we allen blij dat het Karin geworden is. Zoveel aandacht en tijd, dat had ik echt niet verwacht in deze snelle commerciรซle tijd. Wat is pa tot zijn recht gekomen in de plechtigheid en wat hebben we een warm en fijn afscheid mogen meemaken. Om nooit te vergeten...
Darbyshire uit Victoria Treacy heeft geschreven op 2 november 2017 om 18:28:
I enjoy reading an article that will make men and women think. Also, many thanks for permitting me to comment!
Evelien uit Losser heeft geschreven op 18 februari 2017 om 20:07:
Het was fijn om jou om ons heen te hebben in deze moeilijke tijd Karen. We hadden echt niet geweten hoe we het afscheid zo mooi konden maken, zoals het nu gelukt is met pa. Ook fijn dat je er gewoon al die tijd was. We zullen het nooit vergeten. Je bent een grote lieverd...
Carla Vos uit Gronau-epe heeft geschreven op 6 december 2016 om 16:32:
Karen, wat ben je een geweldige vrouw! Namens ons allen nogmaals heel hartelijk bedankt voor datgene wat je voor ons hebt gedaan en betekend.
De liefdevolle en respectvollemanier waarop je oma van begin tot eind hebt verzorgd, de liefdevolle en warme omgang met een ieder van ons.
Ook je collega die samen met jou de geweldig warme versieringen heeft aangebracht. Geweldig.
Gijs Kamp uit Oldenzaal heeft geschreven op 10 oktober 2016 om 06:55:
Lieve Karen,

ik wil jou middels deze weg nogmaals bedanken voor alles wat jij voor ons als nabestaanden hebt gedaan. Jij was er voor ons op elk gewenst tijdstip met raad en daad. Wij hadden het geluk dat wij de laatste wensen van de overledene op papier hadden. Maar mede dankzij jou is het ons ook gelukt om deze wensen waar te maken. Niets is mooier om dit te kunnen doen en het geeft zeker hulp bij de verwerking. Bedankt voor je professionele maar zeker persoonlijke benadering. Ik ga jou zeker aanbevelen bij anderen!
Martijn Kole uit Hengelo heeft geschreven op 7 oktober 2016 om 16:58:
Na het toch nog plotselinge overlijden van mijn vader op 15 augustus 2016 heb ook ik kennis gemaakt met Karen. Het is een prettige ervaring geweest. Ze was een grote steun voor de vrouw van mijn vader en ook mij is ze een grote steun geweest met het regelen van de uitvaart. Niets was haar te veel, ze is vele malen geweest om de uitvaart door te spreken en heeft op een menselijke en betrokken manier alles tot in de puntjes geregeld. Het was gewoon top!
Hartelijk dank hiervoor Karen.
Antoinette ter Ellen uit Oldenzaal heeft geschreven op 1 oktober 2016 om 14:49:
Na het plotseling overlijden van mijn man op 15 August 2016. Kwamen wij per toeval bij Karen terecht.En met dat toeval waren wij heel erg blij. Dit is een super vrouw , die echt met je meeleeft, maar ook echt alles voor je regelt . Tot in de kleinste details . Nu nog krijg ik van haar hele lieve bemoedigen berichtjes toe gestuurd ..Karen ik hem aan jouw een fijn maatje overgehouden.Wens je heel veel succes.
Cathe uit Oldenzaal heeft geschreven op 28 september 2016 om 11:24:
Wij hebben Karin leren kennen na het overlijden van mijn zwager. De hele begeleiding die zij gaf ,voor mijn schoonzus en familie die direct betrokken waren met de organisatie van de crematie heeft ze fantastisch gedaan. Ze is een vrouw met een luisterend oor en goede adviezen.

Ze heeft ontzettend veel belangstelling voor iedereen, van het begin tot na de crematie kun je op haar bouwen.

k heb gezegd " mocht het bij mij of directe familie nodig zijn dan wil ik haar er graag bij".

Karen ontzettend bedankt .
Char. uit Rossum heeft geschreven op 25 september 2016 om 18:22:
Na het plotseling overlijden van mijn broer heeft Karen de organisatie rondom de herinneringsbijeenkomst en de crematie fantastisch opgepakt.

Vrijwel direct na de kennismaking klikte het tussen ons, heel begripvol heeft zij de voorstellen gedaan die passend waren voor mijn overleden broer, voor zijn vrouw en familie.

Telkens kwam ze weer met goede voorstellen zodat wij die week voor de herinneringsbijeenkomst en crematie alle rust kregen.
Niets werd aan het toeval overgelaten zelfs een dag voor de herinneringsbijeenkomst hebben we nog kunnen oefenen zodat de dag van de crematie een waardige dag werd en het vlekkeloos is verlopen.

Ook de financiรซn heeft ze goed in de hand, we kwamen zelfs onder de begroting uit.

Karen , nogmaals bedankt en wij bevelen jou van harte aan.
Loes Rosink uit Borne heeft geschreven op 30 mei 2016 om 18:02:
Karen heeft ons begeleid vanaf het moment net na het overlijden van mijn moeder tot na haar uitvaart. We zochten iemand die ons wilde helpen een persoonlijke, geen standaard, uitvaart te organiseren.

Ons eerste contactmoment was toen ik haar belde kort na het overlijden van mijn moeder. Het gesprek gaf gelijk een vertrouwd gevoel.

In de intense week die daarop volgde, hebben we echt samen alle stappen doorlopen die horen bij de voorbereidingen van de uitvaart. Ze weet zich goed aan te passen aan de emoties die hierbij voorbijkomen en heeft ons hierin ook goed bijgestaan. Soms samen heel verdrietig, maar zeker ook met een lach als er weer herinneringen naar boven kwamen. Ze kiest er zoveel mogelijk voor slechts รฉรฉn uitvaart per keer te verzorgen, waardoor ze, tijdens de voorbereidingen en de uitvaart, alle tijd had ons intensief te begeleiden en hoefde ze niet over te schakelen van de ene uitvaart naar de andere.

Wat ik als prettig heb ervaren is dat ze snel een goed beeld heeft gevormd van wie mijn moeder was en wat bij haar en ons paste. Hierdoor hebben wij echt een uitvaart kunnen organiseren waarin mijn moeder centraal stond en die haar symboliseerde. Dit bleek later ook uit de complimenten en opmerkingen die wij van genodigden kregen.

Ze vertelde in een gesprek dat ze graag terminaal zieke mensen zou willen begeleiden bij de voorbereidingen van het naderende afscheid. Gezien de ervaringen die ik met haar heb, weet ik dat ze dit als geen ander op een passende, niet te zware, wijze zal verzorgen.

Karen, dank voor de persoonlijke begeleiding in deze bijzondere week. Dankzij jou hebben we het echt zo kunnen doen zoals we het voor ogen hadden. Daarnaast bedankt voor de leuke en fijne gesprekken tijdens deze week en ook daarna!

Loes Rosink
Eddy Hubrechsen uit Almelo heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:51:
Zwolle 29-12-2015

In de nacht van 27/28-09-2015, is mijn lieve broer Michel en zoon van mijn moeder na een lang ziekbed overleden.

Tja en wat nu. Mijn moeder heeft ongeveer 2 jaar geleden een advertentie gezien in de krant, omdat ze toen voor zichzelf ook geen goede berichten kreeg over haar leven. Deze advertentie heeft ze toen uit geknipt en altijd bewaard, omdat ze bij deze persoon; Wies Sanders uitvaartbegeleiding een goed gevoel had als zij zou te komen overlijden, dan wilde mijn moeder dat we haar gingen bellen om de uitvaart te regelen. Maar mijn moeder had nooit gedacht dat ze voor haar zoon moest gaan bellen.

Midden in de nacht contact op genomen met Wies Sanders. Met alle emoties van het net overlijden van haar zoon en mijn broer, werd mijn moeder zeer warm en begripvol aan gehoord en ook het verhaal waarom ze Wies Sanders had uit gekozen voor het begeleiden van de uitvaart. Wies Sanders wilde het graag doen, maar ze was erg druk en eigenlijk te druk om het zelf te kunnen begeleiden voor die week. Maar ze wist wel iemand die haar kon vervangen Karen Hof-Klop. Wies en Karen kwamen bij ons en voelde gelijk dat het goed was om met deze mensen te werken. Wies is na een korte tijd weg gegaan en Karen is gebleven, We hebben samen de hele nacht intensief door gewerkt en alles geregeld tot met de hele dag die daarop volgde zonder slaap, er werd niet eerder geslapen toen we de kaarten van de drukker hadden die Karen in de puntjes had geregeld, want er mocht niets fout in zijn en naar de wensen van ons als familie. De dag erna waren we al weer vroeg uit de veren en Karen was er ook om alles verder te regelen, ze leefde erg mee met ons in ons verhaal en ons leven en zeker die van mijn moeder en mijn broer Michel en die van mij. Op de dag van crematie was Karen er al vroeg bij om de directe familie te ontvangen thuis, โ€œwant Michel lag thuis opgebaardโ€ om de kist te sluiten en om Michel uit huis te dragen naar de rouwauto. Na een laatste rondje met Michel voor het huis langs, gingen we op weg naar het crematorium en werden weer opgevangen door Karen waar zij de regie weer over nam om ons hier door te loodsen. We hadden maar drie kwartier voor de dienst maar aan gezien dat er veel mensen waren dreigde het uit te lopen dat Karen op en gepaste manier moest ingrijpen om niet uit te lopen. Het was een fijne dienst en is zeer ontspannen verlopen dankzij Karen.

Karen;
We hebben je leren kennen in een moeilijke tijd, maar in die korte tijd voelden we gelijk een band van rust, begrip, empathie en warmte en een lach. Jouw professionele werken en perfectie, ben je ook een mensenmens en bent geboren voor dit vak uitvaartverzorging. Wij willen je bedanken voor het uit handen nemen van deze zorgen en het helpen voor een mooi afscheid van Michel. Ook wil ik Wies Sanders bedanken, omdat we zo met jouw in contact zijn gekomen en waar jij het vak hebt van geleerd.

Klinkt raar om te zeggen, maar als in de toekomstโ€ฆโ€ฆ dan willen we graag dat jij ons wilt begeleiden.

Met lieve groet: Mijn moeder Marianne, Eddy En Fransisca.
Dianne Johanns-Vogelzang uit Enschede heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:45:
Karen was er voor mij op een uiterst moeilijk moment in het leven waarbij ik afscheid moest nemen van mijn ernstig zieke man. Ik heb haar voor zijn overlijden al benaderd en in dat eerste gesprek voelde ik gelijk al een โ€˜klikโ€™. Ze weet waar ze het over heeft en naast een traan mag er ook een lach zijn waardoor het minder zwaar was.
In een periode waarin alles op de kop stond, bracht Karen rust en structuur. Ze heeft gezorgd voor een waardig afscheid van mijn man en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
Ria uit Borne heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:43:
De โ€œklikโ€ die er was tussen Karen en ons vond ik erg prettig. Karen was onze hulp bij het regelen van de praktische zaken en een betrokken steun en stuur bij het persoonlijke afscheid. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen, was erg betrokken en voelde goed aan wat voor afscheid wij wilden. Karen neemt de regie zonder er zelf al te veel een stempel op te zetten en kon goed afstemmen in het contact.
Marianne uit Almelo heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:42:
We hebben samen de hele nacht zonder te slapen intensief doorgewerkt en alles geregeld tot de volgende ochtend. Ze nam pas zelf wat rust nadat ze de rouwkaarten, die tot in de puntjes verzorgd waren, bij ons thuis gebracht had. De dag erna waren we al weer vroeg uit de veren en Karen was er ook om alles rondom een heel persoonlijk afscheid van mijn zoon verder te regelen. Ze leefde dagelijks erg met ons mee, in ons verhaal en in ons ontregelde leven. Het gaf troost en we kijken terug op een bijzonder afscheid.