Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
18 berichten.
Dianne Johanns-Vogelzang uit Enschede heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:45:
Karen was er voor mij op een uiterst moeilijk moment in het leven waarbij ik afscheid moest nemen van mijn ernstig zieke man. Ik heb haar voor zijn overlijden al benaderd en in dat eerste gesprek voelde ik gelijk al een โ€˜klikโ€™. Ze weet waar ze het over heeft en naast een traan mag er ook een lach zijn waardoor het minder zwaar was.
In een periode waarin alles op de kop stond, bracht Karen rust en structuur. Ze heeft gezorgd voor een waardig afscheid van mijn man en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
Ria uit Borne heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:43:
De โ€œklikโ€ die er was tussen Karen en ons vond ik erg prettig. Karen was onze hulp bij het regelen van de praktische zaken en een betrokken steun en stuur bij het persoonlijke afscheid. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen, was erg betrokken en voelde goed aan wat voor afscheid wij wilden. Karen neemt de regie zonder er zelf al te veel een stempel op te zetten en kon goed afstemmen in het contact.
Marianne uit Almelo heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:42:
We hebben samen de hele nacht zonder te slapen intensief doorgewerkt en alles geregeld tot de volgende ochtend. Ze nam pas zelf wat rust nadat ze de rouwkaarten, die tot in de puntjes verzorgd waren, bij ons thuis gebracht had. De dag erna waren we al weer vroeg uit de veren en Karen was er ook om alles rondom een heel persoonlijk afscheid van mijn zoon verder te regelen. Ze leefde dagelijks erg met ons mee, in ons verhaal en in ons ontregelde leven. Het gaf troost en we kijken terug op een bijzonder afscheid.