Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
19 berichten.
Eddy Hubrechsen uit Almelo heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:51:
Zwolle 29-12-2015

In de nacht van 27/28-09-2015, is mijn lieve broer Michel en zoon van mijn moeder na een lang ziekbed overleden.

Tja en wat nu. Mijn moeder heeft ongeveer 2 jaar geleden een advertentie gezien in de krant, omdat ze toen voor zichzelf ook geen goede berichten kreeg over haar leven. Deze advertentie heeft ze toen uit geknipt en altijd bewaard, omdat ze bij deze persoon; Wies Sanders uitvaartbegeleiding een goed gevoel had als zij zou te komen overlijden, dan wilde mijn moeder dat we haar gingen bellen om de uitvaart te regelen. Maar mijn moeder had nooit gedacht dat ze voor haar zoon moest gaan bellen.

Midden in de nacht contact op genomen met Wies Sanders. Met alle emoties van het net overlijden van haar zoon en mijn broer, werd mijn moeder zeer warm en begripvol aan gehoord en ook het verhaal waarom ze Wies Sanders had uit gekozen voor het begeleiden van de uitvaart. Wies Sanders wilde het graag doen, maar ze was erg druk en eigenlijk te druk om het zelf te kunnen begeleiden voor die week. Maar ze wist wel iemand die haar kon vervangen Karen Hof-Klop. Wies en Karen kwamen bij ons en voelde gelijk dat het goed was om met deze mensen te werken. Wies is na een korte tijd weg gegaan en Karen is gebleven, We hebben samen de hele nacht intensief door gewerkt en alles geregeld tot met de hele dag die daarop volgde zonder slaap, er werd niet eerder geslapen toen we de kaarten van de drukker hadden die Karen in de puntjes had geregeld, want er mocht niets fout in zijn en naar de wensen van ons als familie. De dag erna waren we al weer vroeg uit de veren en Karen was er ook om alles verder te regelen, ze leefde erg mee met ons in ons verhaal en ons leven en zeker die van mijn moeder en mijn broer Michel en die van mij. Op de dag van crematie was Karen er al vroeg bij om de directe familie te ontvangen thuis, โ€œwant Michel lag thuis opgebaardโ€ om de kist te sluiten en om Michel uit huis te dragen naar de rouwauto. Na een laatste rondje met Michel voor het huis langs, gingen we op weg naar het crematorium en werden weer opgevangen door Karen waar zij de regie weer over nam om ons hier door te loodsen. We hadden maar drie kwartier voor de dienst maar aan gezien dat er veel mensen waren dreigde het uit te lopen dat Karen op en gepaste manier moest ingrijpen om niet uit te lopen. Het was een fijne dienst en is zeer ontspannen verlopen dankzij Karen.

Karen;
We hebben je leren kennen in een moeilijke tijd, maar in die korte tijd voelden we gelijk een band van rust, begrip, empathie en warmte en een lach. Jouw professionele werken en perfectie, ben je ook een mensenmens en bent geboren voor dit vak uitvaartverzorging. Wij willen je bedanken voor het uit handen nemen van deze zorgen en het helpen voor een mooi afscheid van Michel. Ook wil ik Wies Sanders bedanken, omdat we zo met jouw in contact zijn gekomen en waar jij het vak hebt van geleerd.

Klinkt raar om te zeggen, maar als in de toekomstโ€ฆโ€ฆ dan willen we graag dat jij ons wilt begeleiden.

Met lieve groet: Mijn moeder Marianne, Eddy En Fransisca.
Dianne Johanns-Vogelzang uit Enschede heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:45:
Karen was er voor mij op een uiterst moeilijk moment in het leven waarbij ik afscheid moest nemen van mijn ernstig zieke man. Ik heb haar voor zijn overlijden al benaderd en in dat eerste gesprek voelde ik gelijk al een โ€˜klikโ€™. Ze weet waar ze het over heeft en naast een traan mag er ook een lach zijn waardoor het minder zwaar was.
In een periode waarin alles op de kop stond, bracht Karen rust en structuur. Ze heeft gezorgd voor een waardig afscheid van mijn man en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
Ria uit Borne heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:43:
De โ€œklikโ€ die er was tussen Karen en ons vond ik erg prettig. Karen was onze hulp bij het regelen van de praktische zaken en een betrokken steun en stuur bij het persoonlijke afscheid. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen, was erg betrokken en voelde goed aan wat voor afscheid wij wilden. Karen neemt de regie zonder er zelf al te veel een stempel op te zetten en kon goed afstemmen in het contact.
Marianne uit Almelo heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:42:
We hebben samen de hele nacht zonder te slapen intensief doorgewerkt en alles geregeld tot de volgende ochtend. Ze nam pas zelf wat rust nadat ze de rouwkaarten, die tot in de puntjes verzorgd waren, bij ons thuis gebracht had. De dag erna waren we al weer vroeg uit de veren en Karen was er ook om alles rondom een heel persoonlijk afscheid van mijn zoon verder te regelen. Ze leefde dagelijks erg met ons mee, in ons verhaal en in ons ontregelde leven. Het gaf troost en we kijken terug op een bijzonder afscheid.