Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
19 berichten.
Martijn Kole uit Hengelo heeft geschreven op 7 oktober 2016 om 16:58:
Na het toch nog plotselinge overlijden van mijn vader op 15 augustus 2016 heb ook ik kennis gemaakt met Karen. Het is een prettige ervaring geweest. Ze was een grote steun voor de vrouw van mijn vader en ook mij is ze een grote steun geweest met het regelen van de uitvaart. Niets was haar te veel, ze is vele malen geweest om de uitvaart door te spreken en heeft op een menselijke en betrokken manier alles tot in de puntjes geregeld. Het was gewoon top!
Hartelijk dank hiervoor Karen.
Antoinette ter Ellen uit Oldenzaal heeft geschreven op 1 oktober 2016 om 14:49:
Na het plotseling overlijden van mijn man op 15 August 2016. Kwamen wij per toeval bij Karen terecht.En met dat toeval waren wij heel erg blij. Dit is een super vrouw , die echt met je meeleeft, maar ook echt alles voor je regelt . Tot in de kleinste details . Nu nog krijg ik van haar hele lieve bemoedigen berichtjes toe gestuurd ..Karen ik hem aan jouw een fijn maatje overgehouden.Wens je heel veel succes.
Cathe uit Oldenzaal heeft geschreven op 28 september 2016 om 11:24:
Wij hebben Karin leren kennen na het overlijden van mijn zwager. De hele begeleiding die zij gaf ,voor mijn schoonzus en familie die direct betrokken waren met de organisatie van de crematie heeft ze fantastisch gedaan. Ze is een vrouw met een luisterend oor en goede adviezen.

Ze heeft ontzettend veel belangstelling voor iedereen, van het begin tot na de crematie kun je op haar bouwen.

k heb gezegd " mocht het bij mij of directe familie nodig zijn dan wil ik haar er graag bij".

Karen ontzettend bedankt .
Char. uit Rossum heeft geschreven op 25 september 2016 om 18:22:
Na het plotseling overlijden van mijn broer heeft Karen de organisatie rondom de herinneringsbijeenkomst en de crematie fantastisch opgepakt.

Vrijwel direct na de kennismaking klikte het tussen ons, heel begripvol heeft zij de voorstellen gedaan die passend waren voor mijn overleden broer, voor zijn vrouw en familie.

Telkens kwam ze weer met goede voorstellen zodat wij die week voor de herinneringsbijeenkomst en crematie alle rust kregen.
Niets werd aan het toeval overgelaten zelfs een dag voor de herinneringsbijeenkomst hebben we nog kunnen oefenen zodat de dag van de crematie een waardige dag werd en het vlekkeloos is verlopen.

Ook de financiรซn heeft ze goed in de hand, we kwamen zelfs onder de begroting uit.

Karen , nogmaals bedankt en wij bevelen jou van harte aan.
Loes Rosink uit Borne heeft geschreven op 30 mei 2016 om 18:02:
Karen heeft ons begeleid vanaf het moment net na het overlijden van mijn moeder tot na haar uitvaart. We zochten iemand die ons wilde helpen een persoonlijke, geen standaard, uitvaart te organiseren.

Ons eerste contactmoment was toen ik haar belde kort na het overlijden van mijn moeder. Het gesprek gaf gelijk een vertrouwd gevoel.

In de intense week die daarop volgde, hebben we echt samen alle stappen doorlopen die horen bij de voorbereidingen van de uitvaart. Ze weet zich goed aan te passen aan de emoties die hierbij voorbijkomen en heeft ons hierin ook goed bijgestaan. Soms samen heel verdrietig, maar zeker ook met een lach als er weer herinneringen naar boven kwamen. Ze kiest er zoveel mogelijk voor slechts รฉรฉn uitvaart per keer te verzorgen, waardoor ze, tijdens de voorbereidingen en de uitvaart, alle tijd had ons intensief te begeleiden en hoefde ze niet over te schakelen van de ene uitvaart naar de andere.

Wat ik als prettig heb ervaren is dat ze snel een goed beeld heeft gevormd van wie mijn moeder was en wat bij haar en ons paste. Hierdoor hebben wij echt een uitvaart kunnen organiseren waarin mijn moeder centraal stond en die haar symboliseerde. Dit bleek later ook uit de complimenten en opmerkingen die wij van genodigden kregen.

Ze vertelde in een gesprek dat ze graag terminaal zieke mensen zou willen begeleiden bij de voorbereidingen van het naderende afscheid. Gezien de ervaringen die ik met haar heb, weet ik dat ze dit als geen ander op een passende, niet te zware, wijze zal verzorgen.

Karen, dank voor de persoonlijke begeleiding in deze bijzondere week. Dankzij jou hebben we het echt zo kunnen doen zoals we het voor ogen hadden. Daarnaast bedankt voor de leuke en fijne gesprekken tijdens deze week en ook daarna!

Loes Rosink