Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
18 berichten.
Antoinette ter Ellen uit Oldenzaal heeft geschreven op 1 oktober 2016 om 14:49:
Na het plotseling overlijden van mijn man op 15 August 2016. Kwamen wij per toeval bij Karen terecht.En met dat toeval waren wij heel erg blij. Dit is een super vrouw , die echt met je meeleeft, maar ook echt alles voor je regelt . Tot in de kleinste details . Nu nog krijg ik van haar hele lieve bemoedigen berichtjes toe gestuurd ..Karen ik hem aan jouw een fijn maatje overgehouden.Wens je heel veel succes.
Cathe uit Oldenzaal heeft geschreven op 28 september 2016 om 11:24:
Wij hebben Karin leren kennen na het overlijden van mijn zwager. De hele begeleiding die zij gaf ,voor mijn schoonzus en familie die direct betrokken waren met de organisatie van de crematie heeft ze fantastisch gedaan. Ze is een vrouw met een luisterend oor en goede adviezen.

Ze heeft ontzettend veel belangstelling voor iedereen, van het begin tot na de crematie kun je op haar bouwen.

k heb gezegd " mocht het bij mij of directe familie nodig zijn dan wil ik haar er graag bij".

Karen ontzettend bedankt .
Char. uit Rossum heeft geschreven op 25 september 2016 om 18:22:
Na het plotseling overlijden van mijn broer heeft Karen de organisatie rondom de herinneringsbijeenkomst en de crematie fantastisch opgepakt.

Vrijwel direct na de kennismaking klikte het tussen ons, heel begripvol heeft zij de voorstellen gedaan die passend waren voor mijn overleden broer, voor zijn vrouw en familie.

Telkens kwam ze weer met goede voorstellen zodat wij die week voor de herinneringsbijeenkomst en crematie alle rust kregen.
Niets werd aan het toeval overgelaten zelfs een dag voor de herinneringsbijeenkomst hebben we nog kunnen oefenen zodat de dag van de crematie een waardige dag werd en het vlekkeloos is verlopen.

Ook de financiรซn heeft ze goed in de hand, we kwamen zelfs onder de begroting uit.

Karen , nogmaals bedankt en wij bevelen jou van harte aan.
Loes Rosink uit Borne heeft geschreven op 30 mei 2016 om 18:02:
Karen heeft ons begeleid vanaf het moment net na het overlijden van mijn moeder tot na haar uitvaart. We zochten iemand die ons wilde helpen een persoonlijke, geen standaard, uitvaart te organiseren.

Ons eerste contactmoment was toen ik haar belde kort na het overlijden van mijn moeder. Het gesprek gaf gelijk een vertrouwd gevoel.

In de intense week die daarop volgde, hebben we echt samen alle stappen doorlopen die horen bij de voorbereidingen van de uitvaart. Ze weet zich goed aan te passen aan de emoties die hierbij voorbijkomen en heeft ons hierin ook goed bijgestaan. Soms samen heel verdrietig, maar zeker ook met een lach als er weer herinneringen naar boven kwamen. Ze kiest er zoveel mogelijk voor slechts รฉรฉn uitvaart per keer te verzorgen, waardoor ze, tijdens de voorbereidingen en de uitvaart, alle tijd had ons intensief te begeleiden en hoefde ze niet over te schakelen van de ene uitvaart naar de andere.

Wat ik als prettig heb ervaren is dat ze snel een goed beeld heeft gevormd van wie mijn moeder was en wat bij haar en ons paste. Hierdoor hebben wij echt een uitvaart kunnen organiseren waarin mijn moeder centraal stond en die haar symboliseerde. Dit bleek later ook uit de complimenten en opmerkingen die wij van genodigden kregen.

Ze vertelde in een gesprek dat ze graag terminaal zieke mensen zou willen begeleiden bij de voorbereidingen van het naderende afscheid. Gezien de ervaringen die ik met haar heb, weet ik dat ze dit als geen ander op een passende, niet te zware, wijze zal verzorgen.

Karen, dank voor de persoonlijke begeleiding in deze bijzondere week. Dankzij jou hebben we het echt zo kunnen doen zoals we het voor ogen hadden. Daarnaast bedankt voor de leuke en fijne gesprekken tijdens deze week en ook daarna!

Loes Rosink
Eddy Hubrechsen uit Almelo heeft geschreven op 30 mei 2016 om 17:51:
Zwolle 29-12-2015

In de nacht van 27/28-09-2015, is mijn lieve broer Michel en zoon van mijn moeder na een lang ziekbed overleden.

Tja en wat nu. Mijn moeder heeft ongeveer 2 jaar geleden een advertentie gezien in de krant, omdat ze toen voor zichzelf ook geen goede berichten kreeg over haar leven. Deze advertentie heeft ze toen uit geknipt en altijd bewaard, omdat ze bij deze persoon; Wies Sanders uitvaartbegeleiding een goed gevoel had als zij zou te komen overlijden, dan wilde mijn moeder dat we haar gingen bellen om de uitvaart te regelen. Maar mijn moeder had nooit gedacht dat ze voor haar zoon moest gaan bellen.

Midden in de nacht contact op genomen met Wies Sanders. Met alle emoties van het net overlijden van haar zoon en mijn broer, werd mijn moeder zeer warm en begripvol aan gehoord en ook het verhaal waarom ze Wies Sanders had uit gekozen voor het begeleiden van de uitvaart. Wies Sanders wilde het graag doen, maar ze was erg druk en eigenlijk te druk om het zelf te kunnen begeleiden voor die week. Maar ze wist wel iemand die haar kon vervangen Karen Hof-Klop. Wies en Karen kwamen bij ons en voelde gelijk dat het goed was om met deze mensen te werken. Wies is na een korte tijd weg gegaan en Karen is gebleven, We hebben samen de hele nacht intensief door gewerkt en alles geregeld tot met de hele dag die daarop volgde zonder slaap, er werd niet eerder geslapen toen we de kaarten van de drukker hadden die Karen in de puntjes had geregeld, want er mocht niets fout in zijn en naar de wensen van ons als familie. De dag erna waren we al weer vroeg uit de veren en Karen was er ook om alles verder te regelen, ze leefde erg mee met ons in ons verhaal en ons leven en zeker die van mijn moeder en mijn broer Michel en die van mij. Op de dag van crematie was Karen er al vroeg bij om de directe familie te ontvangen thuis, โ€œwant Michel lag thuis opgebaardโ€ om de kist te sluiten en om Michel uit huis te dragen naar de rouwauto. Na een laatste rondje met Michel voor het huis langs, gingen we op weg naar het crematorium en werden weer opgevangen door Karen waar zij de regie weer over nam om ons hier door te loodsen. We hadden maar drie kwartier voor de dienst maar aan gezien dat er veel mensen waren dreigde het uit te lopen dat Karen op en gepaste manier moest ingrijpen om niet uit te lopen. Het was een fijne dienst en is zeer ontspannen verlopen dankzij Karen.

Karen;
We hebben je leren kennen in een moeilijke tijd, maar in die korte tijd voelden we gelijk een band van rust, begrip, empathie en warmte en een lach. Jouw professionele werken en perfectie, ben je ook een mensenmens en bent geboren voor dit vak uitvaartverzorging. Wij willen je bedanken voor het uit handen nemen van deze zorgen en het helpen voor een mooi afscheid van Michel. Ook wil ik Wies Sanders bedanken, omdat we zo met jouw in contact zijn gekomen en waar jij het vak hebt van geleerd.

Klinkt raar om te zeggen, maar als in de toekomstโ€ฆโ€ฆ dan willen we graag dat jij ons wilt begeleiden.

Met lieve groet: Mijn moeder Marianne, Eddy En Fransisca.