Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
19 berichten.
Siebren Hoogerwerf uit Almelo heeft geschreven op 16 december 2017 om 20:21:
Omdat ik het anders wilde dan anders, omdat geen mens hetzelfde is en ik voor mijn schoonvader geen standaard uitvaart wilde, werd Karin Hof me aangeraden door de verpleegkundigen uit het verzorgingshuis van mijn schoonvader. Wat zijn we allen blij dat het Karin geworden is. Zoveel aandacht en tijd, dat had ik echt niet verwacht in deze snelle commerciรซle tijd. Wat is pa tot zijn recht gekomen in de plechtigheid en wat hebben we een warm en fijn afscheid mogen meemaken. Om nooit te vergeten...
Darbyshire uit Victoria Treacy heeft geschreven op 2 november 2017 om 18:28:
I enjoy reading an article that will make men and women think. Also, many thanks for permitting me to comment!
Evelien uit Losser heeft geschreven op 18 februari 2017 om 20:07:
Het was fijn om jou om ons heen te hebben in deze moeilijke tijd Karen. We hadden echt niet geweten hoe we het afscheid zo mooi konden maken, zoals het nu gelukt is met pa. Ook fijn dat je er gewoon al die tijd was. We zullen het nooit vergeten. Je bent een grote lieverd...
Carla Vos uit Gronau-epe heeft geschreven op 6 december 2016 om 16:32:
Karen, wat ben je een geweldige vrouw! Namens ons allen nogmaals heel hartelijk bedankt voor datgene wat je voor ons hebt gedaan en betekend.
De liefdevolle en respectvollemanier waarop je oma van begin tot eind hebt verzorgd, de liefdevolle en warme omgang met een ieder van ons.
Ook je collega die samen met jou de geweldig warme versieringen heeft aangebracht. Geweldig.
Gijs Kamp uit Oldenzaal heeft geschreven op 10 oktober 2016 om 06:55:
Lieve Karen,

ik wil jou middels deze weg nogmaals bedanken voor alles wat jij voor ons als nabestaanden hebt gedaan. Jij was er voor ons op elk gewenst tijdstip met raad en daad. Wij hadden het geluk dat wij de laatste wensen van de overledene op papier hadden. Maar mede dankzij jou is het ons ook gelukt om deze wensen waar te maken. Niets is mooier om dit te kunnen doen en het geeft zeker hulp bij de verwerking. Bedankt voor je professionele maar zeker persoonlijke benadering. Ik ga jou zeker aanbevelen bij anderen!