Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
17 berichten.
Evelien uit Losser schreef op 18 februari 2017 om 20:07:
Het was fijn om jou om ons heen te hebben in deze moeilijke tijd Karen. We hadden echt niet geweten hoe we het afscheid zo mooi konden maken, zoals het nu gelukt is met pa. Ook fijn dat je er gewoon al die tijd was. We zullen het nooit vergeten. Je bent een grote lieverd...
Carla Vos uit Gronau-epe schreef op 6 december 2016 om 16:32:
Karen, wat ben je een geweldige vrouw! Namens ons allen nogmaals heel hartelijk bedankt voor datgene wat je voor ons hebt gedaan en betekend.
De liefdevolle en respectvollemanier waarop je oma van begin tot eind hebt verzorgd, de liefdevolle en warme omgang met een ieder van ons.
Ook je collega die samen met jou de geweldig warme versieringen heeft aangebracht. Geweldig.
Gijs Kamp uit Oldenzaal schreef op 10 oktober 2016 om 06:55:
Lieve Karen,

ik wil jou middels deze weg nogmaals bedanken voor alles wat jij voor ons als nabestaanden hebt gedaan. Jij was er voor ons op elk gewenst tijdstip met raad en daad. Wij hadden het geluk dat wij de laatste wensen van de overledene op papier hadden. Maar mede dankzij jou is het ons ook gelukt om deze wensen waar te maken. Niets is mooier om dit te kunnen doen en het geeft zeker hulp bij de verwerking. Bedankt voor je professionele maar zeker persoonlijke benadering. Ik ga jou zeker aanbevelen bij anderen!
Martijn Kole uit Hengelo schreef op 7 oktober 2016 om 16:58:
Na het toch nog plotselinge overlijden van mijn vader op 15 augustus 2016 heb ook ik kennis gemaakt met Karen. Het is een prettige ervaring geweest. Ze was een grote steun voor de vrouw van mijn vader en ook mij is ze een grote steun geweest met het regelen van de uitvaart. Niets was haar te veel, ze is vele malen geweest om de uitvaart door te spreken en heeft op een menselijke en betrokken manier alles tot in de puntjes geregeld. Het was gewoon top!
Hartelijk dank hiervoor Karen.
Antoinette ter Ellen uit Oldenzaal schreef op 1 oktober 2016 om 14:49:
Na het plotseling overlijden van mijn man op 15 August 2016. Kwamen wij per toeval bij Karen terecht.En met dat toeval waren wij heel erg blij. Dit is een super vrouw , die echt met je meeleeft, maar ook echt alles voor je regelt . Tot in de kleinste details . Nu nog krijg ik van haar hele lieve bemoedigen berichtjes toe gestuurd ..Karen ik hem aan jouw een fijn maatje overgehouden.Wens je heel veel succes.