Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
19 berichten.
Jolinda Evers uit Delden heeft geschreven op 24 november 2020 om 15:18:
Lieve karen,

Wat waren wij allen onder de indruk, hoe jij het afscheid van de man van mijn moeder hebt geregeld! Top! Je stond overal voor open en luisterde aandachtig naar de wensen van een ieder.
Het uiteindelijke afscheid was heel bijzonder, met name door de locatie en alle extraโ€™s van jou!
Hierdoor hebben we hem ondanks de โ€œcorona-periodeโ€ een heel mooi en bijzonder afscheid kunnen geven. Ik heb je hier persoonlijk voor bedankt, maar er helemaal niet aan gedacht om een recensie op jouw site te schrijven. (En zelf ben je te bescheiden om hier naar te vragen)
3 maanden later overleed mijn broer plotseling en natuurlijk wilden wij jou weer graag om de uitvaart te regelen. Helaas was jij bezet, maar adviseerde ons een collega. Hij is niet jou, maar hij heeft deze uitvaart voor het gezin van mijn broer perfect geregeld.
Ondertussen kreeg ik appjes van jou, om jouw medeleven en jouw betrokkenheid te betuigen. Mochten wij vragen hebben, konden we altijd bij jou terecht. Super! En nogmaals bedankt voor alles!
Familie Read uit Enschede heeft geschreven op 5 januari 2020 om 21:05:
Iedereen was onder de indruk van het afscheidsfeest dat jij en jouw team organiseerden in de Lutte! Heel hartelijk dank!!! Hoe had ik jouw gevonden...vroegen ze. Van alle mogelijke uitvaart diensten waarover ik had gelezen (onbewust?) in de laatste weken had ik alleen 'de vrouw uit Boekelo' in mijn gedachten. En dan kom jij met die groene jas aan de deur...love at first sight! Er zijn mensen met meer geld dan smaak. Bij mij is het andersom, maar het maakt het leven meer interessant en boeiend en het leven waard.
Simone Damhof-Wienk uit Borne heeft geschreven op 6 juni 2019 om 11:57:
Tja ... wat schrijf je dan in zo'n vakje voor je op het scherm. Eigenlijk heb je een flatscreen nodig. Want er gebeurt zoveel in een gezin als er een gezinslid overlijdt, dat past nooit in dit 'hokje'. Niet te beschrijven.

En dan komt Karen binnen 's avonds laat en die neemt geruisloos de regie over. Schat de situatie in en regelt wat er geregeld moet worden. 's Ochtends vroeg stromen de apps binnen met de voorstellen en zo ineens regel je samen een bijzondere uitvaart. Een uitvaart die alles 'ademde' van ons gezin en onze overleden vader. Een lokatie die hijzelf uitgezocht zou hebben, bloemen die net zo kleurrijk en uitbundig waren als zijn karakter, een 'lekkere bak koffie' en eten dat hij nooit kon weerstaan.

Karen, wat waren wij blij met jou om ons heen deze periode! Heerlijk met ons aan de grote tafel met je laptop tussen onze oude foto-albums en herinneringen. Wat heb je er een sfeervolle, serene en respectvolle uitvaart van weten te maken. Wat kijken we goed terug op het afscheid van onze vader. Eigenlijk overtrof je best wel de verwachtingen.

Nu moeten we wennen aan het 'gemis', de oorverdovende stilte, maar het mooie afscheid maakt dit iets minder moeilijk denken we.
Esther uit Borne heeft geschreven op 14 december 2018 om 18:47:
We willen je heel hartelijk danken voor je geweldige steun, je aanwezigheid en alles wat je voor mijn vader, broers en familie hebt gedaan Karen. Je blijft voor altijd verbonden aan het mooie afscheid van onze lieve moeder...
Familie van Deventer uit Ambt Delden heeft geschreven op 13 mei 2018 om 19:43:
Mijn moeder wilde het heel klein, het afscheid van mijn vader. Een zeer besloten kring, dat stond voorop. Bij het bezoek van Karen bij ons thuis werd er veel duidelijk, ook wat er allemaal mogelijk is in deze tijdโ€ฆ afscheid hoeft niet per se in een crematorium.

Karen gaf ons voorzichtig maar toch met overtuiging verschillende mogelijkheden die juist zo typisch bij mijn vader en moeder pasten, dat had zij heel goed ingeschat. Zij zag de boerderij waarin zij leefden, buiten in de natuur, zoโ€™n setting moest het zijnโ€ฆ zo belandden wij in Erve Beversborg in de Lutte. Puur en natuur, zo passend bij mijn vader en een fijne plek voor een afscheid.
Wij vertrouwden volledig op de ervaring en het inzicht van Karen, gelukkig maar, fantastisch afscheid werd het, zo sfeervol werd de Erve omgebouwd tot een unieke en warme afscheidslokatie. Wij kregen veel tijd en ruimte, Karen pakte erg goed op wat wij voelden en bedoelden, we konden onder het genot van een overheerlijke lunch in alle rust napraten, geheel zoals mijn moeder het wilde.

Een streven naar perfectie, tot in details, dat kenmerkt Karen, en de tijd die ze voor je vrijmaakt, meedenkt en meedoet, naast je staat. Ik voelde me gesteund door Karen in een moeilijk proces, zo fijn iemand die precies aanvoelt wat nodig of wenselijk isโ€ฆ

Diepe indruk op mij maakte ook het respect waarmee Karen ons feitelijke afscheid van mijn vader organiseerde, respect voor mijn vader, lopend in de vrieskou voor de rouwauto het bos uit, en dan een diepe buiging voor mijn vaderโ€ฆ bijzonder noem ik dat, warmte straalde ervanuit, zo voelden wij dat ook, fijn is dat, mooi ook. Een crematorium hebben wij dan ook niet gezien, wij bewaren sfeervolle herinneringen aan een bijzonder afscheid van onze vader op een bijzondere locatie.