Gastenboek

Op deze pagina bent u vrij om uw eigen ervaringen met Karen Hof van Hof Uitvaart & Zorg te delen. Klik hiervoor op de onderstaande knop Schrijf een nieuw bericht.

Laat hier een persoonlijk bericht achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
20 berichten.
Kristen en Dominique uit Vriezenveen heeft geschreven op 19 februari 2021 om 06:15:
onze kleine mini dochter maylinn mocht helaas maar 5 dagen in leven zijn
maar lieve Karen & haar team wat hebben jullie haar de mooiste dag kunnen geven en dat geld ook voor ons , ontzettend verdrietig en pijnlijke dag maar vooral tegelijkertijd een troostelijke mooie dag
en juist doordat maylinn een klein mini meisje is , mocht ze haar laatste auto rit ook in een mini Cooper maken en wat een eer met chauffeuse Karen achter het stuur
een enorme eer !

jij met je team Karin hebben voor maylinn en ons een geweldige laatste dag samen gemaakt
een dag wat we nooit zullen vergeten en jou en je team voor eeuwig dankbaar zijn , ik mag geen dankje wel meer zeggen maar doe het nu voor de laatste keer nogmaals
DANKJE WELโค๏ธ

jij en je team hebben een belangrijke plek in ons hart dat nooit zal verdwijnen en wij zullen koesteren ๐ŸŒน
want jullie hebben samen een dag voor maylinn gemaakt wat ze verdiend en hoe ze als mini meisje is

ik wil daarom iedereen jou en je team adviseren en zal je naam bij iedereen benoemen
want jullie deden wat maylinn verdient en dit is wat wij kunnen doen wat jullie verdienen ๐Ÿ‘

dikke kus en knuffel van Kristen en Dominique de weerd
en van maylinn die van boven ook bij jullie zal stralen ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Jolinda Evers uit Delden heeft geschreven op 24 november 2020 om 15:18:
Lieve karen,

Wat waren wij allen onder de indruk, hoe jij het afscheid van de man van mijn moeder hebt geregeld! Top! Je stond overal voor open en luisterde aandachtig naar de wensen van een ieder.
Het uiteindelijke afscheid was heel bijzonder, met name door de locatie en alle extraโ€™s van jou!
Hierdoor hebben we hem ondanks de โ€œcorona-periodeโ€ een heel mooi en bijzonder afscheid kunnen geven. Ik heb je hier persoonlijk voor bedankt, maar er helemaal niet aan gedacht om een recensie op jouw site te schrijven. (En zelf ben je te bescheiden om hier naar te vragen)
3 maanden later overleed mijn broer plotseling en natuurlijk wilden wij jou weer graag om de uitvaart te regelen. Helaas was jij bezet, maar adviseerde ons een collega. Hij is niet jou, maar hij heeft deze uitvaart voor het gezin van mijn broer perfect geregeld.
Ondertussen kreeg ik appjes van jou, om jouw medeleven en jouw betrokkenheid te betuigen. Mochten wij vragen hebben, konden we altijd bij jou terecht. Super! En nogmaals bedankt voor alles!
Familie Read uit Enschede heeft geschreven op 5 januari 2020 om 21:05:
Iedereen was onder de indruk van het afscheidsfeest dat jij en jouw team organiseerden in de Lutte! Heel hartelijk dank!!! Hoe had ik jouw gevonden...vroegen ze. Van alle mogelijke uitvaart diensten waarover ik had gelezen (onbewust?) in de laatste weken had ik alleen 'de vrouw uit Boekelo' in mijn gedachten. En dan kom jij met die groene jas aan de deur...love at first sight! Er zijn mensen met meer geld dan smaak. Bij mij is het andersom, maar het maakt het leven meer interessant en boeiend en het leven waard.
Simone Damhof-Wienk uit Borne heeft geschreven op 6 juni 2019 om 11:57:
Tja ... wat schrijf je dan in zo'n vakje voor je op het scherm. Eigenlijk heb je een flatscreen nodig. Want er gebeurt zoveel in een gezin als er een gezinslid overlijdt, dat past nooit in dit 'hokje'. Niet te beschrijven.

En dan komt Karen binnen 's avonds laat en die neemt geruisloos de regie over. Schat de situatie in en regelt wat er geregeld moet worden. 's Ochtends vroeg stromen de apps binnen met de voorstellen en zo ineens regel je samen een bijzondere uitvaart. Een uitvaart die alles 'ademde' van ons gezin en onze overleden vader. Een lokatie die hijzelf uitgezocht zou hebben, bloemen die net zo kleurrijk en uitbundig waren als zijn karakter, een 'lekkere bak koffie' en eten dat hij nooit kon weerstaan.

Karen, wat waren wij blij met jou om ons heen deze periode! Heerlijk met ons aan de grote tafel met je laptop tussen onze oude foto-albums en herinneringen. Wat heb je er een sfeervolle, serene en respectvolle uitvaart van weten te maken. Wat kijken we goed terug op het afscheid van onze vader. Eigenlijk overtrof je best wel de verwachtingen.

Nu moeten we wennen aan het 'gemis', de oorverdovende stilte, maar het mooie afscheid maakt dit iets minder moeilijk denken we.
Esther uit Borne heeft geschreven op 14 december 2018 om 18:47:
We willen je heel hartelijk danken voor je geweldige steun, je aanwezigheid en alles wat je voor mijn vader, broers en familie hebt gedaan Karen. Je blijft voor altijd verbonden aan het mooie afscheid van onze lieve moeder...